Related Articles

7 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
User Gravatar
Oana said in February 19th, 2010 at 6:02 pm

Batalia tot politia comunitara o va castiga 😀

User Gravatar
firoscosul said in February 20th, 2010 at 7:33 am

Dupa cum vad Fanny e de 10 ani impreuna cu copacul… ca de tot romanul e frate cu padurea, si nu e așa ce bine e să ai un FAN… înfocat. Poliția comunitară … numai de bine (mulți ar vrea numai de bine) toată lumea știe de ce a fost înființată: ca să aibă și polițiștii de cine râde. Una peste alta I LOVE GERMANY, pe la fritzi cam greu cu afișajul în locuri interzise, reciclarea e în toi și amenzile chiar ard la buzunar.

User Gravatar
guerilla urbana said in February 20th, 2010 at 8:08 am

ca sa nu fie discutii, face primarul o licitatie pentru taierea pomilor, omitand ce se intimpla cu masa lemnoasa, dupa… deci, meciul sa termina egal, in favoarea celui care castiga mai mereu in Satu Mare…

User Gravatar
Trexel said in February 20th, 2010 at 1:36 pm

da o laie licitatie :) daca nu stii ce se intampla cu lemnu iti zic io

User Gravatar
firoscosul said in February 20th, 2010 at 2:26 pm

Mergand pe firul baladei (tot romanul e frate cu codrul)si Fanny al nostru, nume neaos din popor, daca tot nu poate sa dea o mana de ajutor la ecologizarea planetei, macar doreste sa o incurce cumva. Uitand ca un copac da oxigen cat este necsar la 3 oameni intr-o zi, si dorind poate, sa isi deschida o cizmarie, fanul nostru pro(a se citi contra) natura, a batut niste cuie in copac, desi adresa lui erau propriile talpi. Tinand cont ca evolutia Germaniei la ultimele calificari pentru mondiale a fost cam slaba dar pragmatica, ma declar fan(ny) infocat al acesteia macar pentru simplul fapt ca acolo iti trag aia o mama de amenda sora cu falimentul. In rest sa auzim numai de bine, si draga fane(ny)vezi sa nu iti raman caruta-n drum. No servus.

User Gravatar
rAuLiTo said in February 20th, 2010 at 6:26 pm

Doar pe 20 copaci din oras am vazut :)

User Gravatar
Indicii anatomice – 20 « Ioan Usca said in February 20th, 2010 at 9:09 pm

[…] S-a trezit moralistul! – obiectă Darius. De ce să […]

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)