Related Articles

11 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
User Gravatar
Adrian SM said in February 10th, 2010 at 1:15 am

Chiar nu ştiu. Poate dacă l-aş fi cunoscut i-aş fi dat ceva. De obicei am parte de puradei jegoşi şi obraznici,supravegheaţi de “cineva”…

User Gravatar
m3 said in February 10th, 2010 at 8:45 am

Hercule mic ce esti, cinci plase intr-o mana… Numele tau indian sigur tre sa fie “sase dintr-o lovitura”. Revenind, depinde. Dupa ce te uiti la Filantropica, parca asa ii zice la film, nu mai dai veci. sau cel putin vreo saptamana. Io, la aurolacii de langa casa le iau de mancare sau suc, rar le dau bani. Dar ce-i drept, sunt cam aceeasi de vreo cinci ani. In intersectii nu prea dau, pe spalatorii de parbrize care tabarasc fara sa intrebe ii iau la bataie, celorlalti care intreaba civilizat le dau mai mult fara sa-mi spele geamul. Alora ce se tin scai, niciodata. Alora care canta la vreun ceva, de obicei da. Cei cu handicap evident, iar de obicei da. Celor cu handicap disimulat, nu. La batrane vai mama lor, da. E un caz ce mi s-a intamplat sapt trecuta cu o femeie pe la 50-55 de ani, dar despre el in episodul viitor.
In cazul tau, posibil sa nu, numai ca eu ca un dereglat ce ma aflu, am de multe ori un dialog cu cersetorul respectiv inainte sa-i dau banul. Probabil as fi avut si aici si as fi actionat ca atare. In general ma feresc de generalizari, fireste, cu exceptia faptului ca sunt misogin 😉 .

User Gravatar
Trexel said in February 10th, 2010 at 8:58 am

depinde
si eu fac intai dialogu cu omu dupa care ii dau sau nu. faza cu imbracatu bine si mai ales cu ghiozdanu e la moda, e o tactica folosita mai nou tocmai pentru a pune trecatorilor aceleasi probleme pe care le-ai avut si tu.
eu de doi ani tot dresez niste tigani care stau undeva in relativa apropiere si care aveau proasta inspiratie sa sune la poarta in fiecare zi dupa ce in prealabil le dadusem gros. le-am tot spus sa nu sune la poarta ci sa ma astepte in fata si recompensa va fi inzecita. doi ani m-am certat cu ei pt ca nu se puteau abtine sa nu sune (trezit copil, deranjat…), timp in care metoda a fluctuat de la vorba buna, la primit nincs, la suturi in cur. oricum i-am imbracat pe toti din cap pana’n picioare, da trebe sa invete bunu simt si daca asta imi iese sunt multumit.

User Gravatar
guerilla urbana said in February 10th, 2010 at 3:35 pm

mai bine faci o harta online… cratima da-le-o lor…

User Gravatar
Oana said in February 10th, 2010 at 8:39 pm

Mno, tinand cont ca toti cersetorii din oras ma cunosc, ce crezi ca as fi facut? Acu’ nu raspunde cu o tampenie ca de obicei.

User Gravatar
Satmareanu said in February 10th, 2010 at 9:29 pm

Hmm…

User Gravatar
tac'su said in February 10th, 2010 at 9:50 pm

io cred ca da , i-as fi dat.

User Gravatar
primadona25 said in February 10th, 2010 at 10:25 pm

Eu cred ca ai facut bine! Si eu am tot dat…
Dar m-am gandit ca daca vrei sa daruiesti, o faci , hai sa zicem , legal. Sun destule asociatii si destule asezaminte care pot fi sponsorizate. Acolo poti macar sa vezi ce s-a facut cu banul tau.

User Gravatar
Cristian said in February 10th, 2010 at 10:46 pm

Bine ai facut !
Daca vroiai sa-l ajuti mai bine ii luai o ciocolata mica sau un fruct.
Banii i-ar fi decartat la omul cu votca din umbra pe care nu l-ai vazut dar care va vedea.

User Gravatar
Indicii anatomice – 10 « Ioan Usca said in February 10th, 2010 at 11:02 pm

[…] un tip isteţ. Zicea de trei tipi răpiţi cu care tocmai a stat de vorbă, Chinezu, Xreader şi Darius, că Al2lea nu ştiu ce-a făcut în Ungaria, că Crina i-a trimis un sms cu Dacă tăcem toţi, […]

User Gravatar
Trexel said in February 11th, 2010 at 1:15 am

:)) penibil, in editia anterioara eram io in povestire la popa. acu vad ca in locu meu l-a bagat pe Al2lea. :)) trebuia sa-l intrebi intai cu cine a votat, sa n-ai surprize!
patetic

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)