Related Articles

16 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
User Gravatar
Adrian SM said in July 6th, 2009 at 7:31 pm

Garantia lu peste.Dupa cum s-a lucrat as fi cel putin mirat daca ar apuca primavara anului viitor fara o noua reconditionare…

User Gravatar
Cristian said in July 6th, 2009 at 9:49 pm

Om trai si om vedea :)
Oricum fara centura…pe acolo va fi in continuare traficul greu …asa ca sigur nu va tine mult.
Orice drum ,ca si orice lucru care e folosit zi de zi necesita intretinere,dar ideea de baza e sa fie bine facut de la inceput…aici e buba…:)

User Gravatar
al2lea said in July 7th, 2009 at 4:17 pm

Bine ca avem placinta la intrarea in M17. Pentru aia, cat e garantzia? Ca deja e “deranjata”.
Suntem de toata jena. Acum, cand trec pe L.Blaga parca sunt pe mare. Lucrare de cacat. Oare cine preia lucrarea dpdv calitativ?
Eu nu i-as plati pe astia nici pentru un sfert de lucrare. Au zgariat soseaua, au spalat-o, au lasat-o asa, la “dospit” o luna dupa care au acoperit-o cu un strat subtire de asfalt, sau ce dracu e ala, care urmareste imperfectiunile soselei. Nu mai vorbim ca gurile de canal sunt mai jos, si daca nu esti atent, iti strici rotile. De-amar! De vai de noi! Oare noi chiar nu avem meseriasi?

User Gravatar
al2lea said in July 7th, 2009 at 4:20 pm

Darius, nu ai inteles! Garantia e pentru gropi. Adica in urmatorii 3 ani garantat ca va fi plin de gropi!
Mi-a zis mie un prieten ca garantiile la asfalt sunt circa 6 luni. Asa se fac contractele!
:-) Si atata si tine.

User Gravatar
Adrian SM said in July 7th, 2009 at 4:51 pm

De greva fiscala ati auzit?

User Gravatar
Florin09 said in July 8th, 2009 at 9:06 am

Primul inghet o sa insemne sfarsitul strazii Lucian Blaga fara gropi, dupa prima iarna deja o sa fie prapad. Am vazut in “plancinta” cand unu a luat cu viteza putin mai mare, deja au sarit “pietricele” din asfalt. Un prieten de al meu a spus ca asta este primul strat si ca urmeaza sa mai toarne asfalt de circa 15 cm, eu i-am spus ca acei 15 cm de asfalt au ajuns in buzunarele cuiva, ca doar asa se fac lucrari in Satmar city :)

User Gravatar
Cosma Alexandru jr. said in July 8th, 2009 at 11:59 pm

Darius
Macar sa reziste 3,eu nu cred.
Hai sa-ti zic un secret,daca nu-i ziceam sa modernizeze acel bulevard,poate nici nu-l facea,asa cat ii facut,scuze de lipsa de modestie,dar arat o realitate crunta…

User Gravatar
Claudio said in July 9th, 2009 at 12:03 am

Darius– ai vazut unde se afla primarul ??? <<>> Eu cred ca a vrut sa zica :tara se afla intr-o situatie dificila (de fapt ca si restul tarilor) si ca el ,primarul se afla intr-un mare cacat..(pana la gat)……..ar trebui sa aiba o atentie sporita cand vorbeste despre tara si sa vorbeasca frumos .Rusine domnule primar.

User Gravatar
Claudio said in July 9th, 2009 at 12:04 am

Revoltat, primarul a declarat ca, in forma in care este conceputa, “aceasta este mai degraba o prostie, nu descentralizare, si ca nu trebuia initiata acum, cand toata tara se afla intr-un mare rahat”.

User Gravatar
UNGURU said in July 9th, 2009 at 4:59 am

Satmareanu te saluta UNGURU.Satmareanu sa-ti raspund la intrebarea,,Ghici cita garantie va avea ?“Nu stiu ,si nici nu ne intereseaza de asfaltarea de bulevard din Satmaru vost :):):):):):),dar in Satu lu UNGURU acum s- a asfaltat strada lui,si asa de bine s-a asfaltat ca de la 3 metri latimea drumului care trebuia asfaltat,cind a fost gata asfaltat am masurat 2,80 metri + marginea ajustata cu nisip grunjos s-a ajuns la 3,30 ,noah asta da asfaltare ,dar nu stiu cit ne va tinea?:):):):):)Satmareanu sa-ti povestesc campanie preelectorala d-a primarului nost si faca ase si Gyusi vost :):):) Noah inainte de asfaltare vine primaru si pe strada noasta, UNGURU se intorcea pe strada lui cu atelajul incarcat cu 2,5 tone de ciment de la un depozit din orash,si primaru discuta cu totii vecini lu UNGURU ,,ca amu va asfaltam strada si ce bine va fi“,si se tot oprea in fatza atelajului cu masina , noah si UNGURU nervos i-o zis ,,domn primar circula circula, ca daca nu trecem cu cai si atelajul peste masina ,:):):):):):)NOAH nu-i ase ca nu facetzi ase ceva pe la Satmar :):):):):).Noah Satmareanu te saluta UNGURU.

User Gravatar
guerilla urbana said in July 9th, 2009 at 5:59 am

Lucaciu a fost receptionat rapid pentru ca era campanie electorala si nu se cadea sa fie traficul blocat tocmai cind se realegea primarul. Pina si trecatorii neavizati puteau sa vada ca totul e putred in zona palatului telefoanelor, dar la ordinele cuiva, gunoiul a fost acoperit, in loc sa fie reparat. De ce? Ca sa se termine repede. Cam asta e orasul asta: un rahat frumos impachetat. Cind va incepe sa puta suficient de tare, se vor trezi si satmarenii. Zicea cineva de un site antiprimar. Poate ca n-ar fi o prostie.

User Gravatar
Satmareanu said in July 9th, 2009 at 7:43 am

Este cat se poate de clar este ca lucrarea e de rahat. Nu sunt inca foarte sigur cine este cu adevarat vinovat.
Din cate am inteles eu vorbind cu cineva de la AlfaRom asa a fost facut caietul de sarcini pentru ca erau foarte putini bani de cheltuit. Primaria, in loc sa o mai lase pana la anu si sa stranga suficienti bani sa o faca ca lumea(cacofonie intentionata) mai bine a facut-o acuma de rahat si peste 2 ani o sa o mai faca inca o data tot asa.
Legar de site-ul sau blogul antiprimar ajut eu cu partea tehnica daca trebuie.

User Gravatar
m3 said in July 9th, 2009 at 1:14 pm

@guerilla urbana
Care frumos impachetat, fratioare? Nici macar. Eventual un rahat camuflat ori dosit, dar s-asta stangaci…

User Gravatar
CLAUDIU said in July 9th, 2009 at 7:52 pm

A FOST PARCA UN SITE. STIU CA AM RIS BINE LA CLIPURI

User Gravatar
Trexel said in July 10th, 2009 at 12:18 am

asa a fost licitatia, strat subtire de slam adica un beton asfaltic dur. peste beton asta se pune, nu ai alta solutie. si e foarte ok, asa se fac si pistele de aeroport. insa totul ar fi bine daca betonul de dedesubt ar fi bun si de asemenea slamul ar fi facut cum trebuie.
betonu e prost, facut la economie
slamu… :) tre sa iasa si banu de undeva, nu?

User Gravatar
Adrian SM said in July 10th, 2009 at 4:28 pm

O parere de expert, cunascator a tot ce misca in domeniu, legal si mai putin legal… :)

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)