Related Articles

19 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
User Gravatar
Adrian SM said in May 19th, 2009 at 1:41 pm

Despre Electrolux circula de mai mult timp zvonuri ca ar vrea sa plece in alta parte. Oare cine o fi in spatele lui Gyula?

User Gravatar
razvan2u said in May 19th, 2009 at 2:49 pm

In spatele lui Gyula precis sunt ceva sleahta de unguri flamanzi. Oare om scapa de el vreodata?

User Gravatar
Adrian SM said in May 19th, 2009 at 3:01 pm

Ca o parere personala da.Aud de prea multe ori in microbuz cand traversez podul Golescu injuraturi in maghiara la adresa lui Gyula.Multi de-ai lui s-au cam saturat de el. In fond au dreptate.Gropile sunt apolitice si rad tot, indiferent de culoarea politica a celor ce sufera de pe urma intrarii in contact cu ele… :)

User Gravatar
Satmareanca said in May 19th, 2009 at 3:18 pm

Zvonuri am auzit multe, incluisv că persoana la care te referi ar avea probleme serioase. Dar sunt zvonuri vechi neconfirmate vreodată, ca şi cel la care faci referire.

User Gravatar
Adrian SM said in May 19th, 2009 at 3:31 pm

@ Satmareanca Gyula sigur are probleme daca vrea sa mai fie primar.Daca nu vrea atunci i se rupe de tot si toate. Podul Golescu va fi piatra de moara agatata de gatul lui…

User Gravatar
vulpea said in May 19th, 2009 at 6:11 pm

Asa cum stiti Gyula nu mai candideaza,asa ca nu prea il mai intereseaza.Se incalzeste pentru alegeri juniorul.Poate fac si ei ce pot ?Tanti cu ziarul ,tu nu auzi zvonuri ,ceea ce auzi tu sunt informatii exacte din surse sigure,adica o anumita institutie a statului se pare ca are oameni care ar trebui dati afara.Sa speram ca o sa-i gasim.Poate ne mai povestesti ceva de Ciocan si amenintarile lui si ce au facut institutile statului.

User Gravatar
m3 said in May 19th, 2009 at 9:20 pm

Daca ar fi numai asta si n-ar fi alte dedesubturi, n-ar fi tocmai de dat in cap omului pentru care n-am nici cea mai neinsemnata urma de sentimente bune. Asta fireste, daca parcul ar fi deservit de facilitatile firesti (cai ferate, transport urban, relationari rutiere de mare tonaj, echipamente si dotari specifice…). Zic asta ca peste tot in locuri in care s-a auzit de civilizatie, industria e scoasa din oras. Tot in acele locuri, miscarea se face in parteneriat sau cu diverse facilitati dinspre administratia locala. In conditii de usoara criza, miscarea devine ce-i drept riscanta, si se poate ca omu’ sa treaca de la stutul de una dintre cele mai slabe administrari la cea mai falimentara…

User Gravatar
Oana said in May 19th, 2009 at 10:22 pm

Eu tin cu Electrolux :)

User Gravatar
Cosma Alexandru jr. said in May 20th, 2009 at 1:30 am

Darius
De unde ai tu info astea?

User Gravatar
Satmareanu said in May 20th, 2009 at 7:00 am

@Adrian
E posibil ca in spatele lu Gyula sa fie tot Gyula. 😉

@razvan
Da, peste 3 ani.

@Satmareanca
Asta e un zvon nou noutz. 😛

@m3
Sa fim seriosi. O data ca e criza peste tot. A doua oara ca si asa suntem un oras fara bani. Si a treia oara: care civilizatie fratele meu? Vorbim despre Romania.

@Oana
Multumesc. Si eu.

@Alex
Serios. Acuma chiar te astepti sa iti spun de unde?

User Gravatar
m3 said in May 20th, 2009 at 6:45 pm

Da, de acord. Dar bani faci tu ca oras, daca ai neste conditii minime necesare de facut bani. Ori alea cateva la indemana sunt vadit neglijate sa nu zic mai urat. Asta ar putea fi vina majora a “prietenului” tau Ghiusi si a consiliului vostru local

User Gravatar
Cosma Alexandru jr. said in May 22nd, 2009 at 5:30 pm

Darius
Serios.
De ce zici?!asa-s de secrete?

User Gravatar
Adrian SM said in May 22nd, 2009 at 6:56 pm

Asa cum il stiu pe Gyula nu cred sa fie singur. Acum e pus la zid si a bagat pastila asta cu Electrolux si mai nou cu soseaua de centura. Iar de povestea aia ca nu mai vrea sa candideze pentru ca s-a saturat sa i-o spuna lu mutu.Si-o fi dat seama ca nu are nici o sansa la alegeri si incearca si el s-o scalde…

User Gravatar
Cosma Alexandru jr. said in May 26th, 2009 at 11:10 pm

Darius
Cred ca este ceva lege ecologica care
forteaza fabricile sa iasa din centrul
oraselor pana cred prin 2012.

User Gravatar
guerilla urbana said in May 29th, 2009 at 6:42 am

Si cu Anderco, tot cu zvonuri a inceput….. Pe de alta parte, un sondaj: “daca ai fi gindit cu bucshele sau cu planetarele, l-ai mai vota?” ar scoate niste rezultate uluitoare…. parerea mea.

User Gravatar
guerilla urbana said in May 29th, 2009 at 6:43 am

@ Cosma
este o lege care scoate gropile de gunoi din oras. Cu aia nu se omoara…

User Gravatar
guerilla urbana said in May 29th, 2009 at 6:53 am

@Adrian
Nu prea mai vrea nici mandatul asta, ca de la anul incep platile la credite: cam 100 de miliarde lei vechi pe an.

User Gravatar
Satmareanu said in May 29th, 2009 at 11:09 am

@guerilla urbana
Ma gandeam ca eu ca pe unde umbli de nu zici nimica. 😉

User Gravatar
Adrian SM said in May 29th, 2009 at 10:59 pm

Sa muti ditamai Electroluxul nu-i de ici de colo…. Dar si asa zisul parc industrial e doar o incropeala sa fim si noi in rindul lumii.Am vazut eu parc industrial intr-un oras italian de dimensiunile Satmarului. Diferenta fata de cel din Satu Mare e cam ca intre colibele de pe malul Somesului si hotelul ala de 7 stele din Dubai… :) Daca muta Electroluxul ce o sa faca cu toate constructiile alea? Totusi ele sunt un simbol. Acolo au inceput primele activitati cu adevarat industriale in oras… Am bagat si eu de seama ca i se cam rupe lu Gyula de oras si de noi… :)

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)