Related Articles

3 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
User Gravatar
Adrian SM said in April 13th, 2009 at 7:44 pm

Nu s-a remarcat prin nimic ca prefect asa ca nu cred ca va face mare lucru nici in noua functie. Asa ca mi-e indiferent ca el ocupa functia. El sau altul tot aia e… Doar ca va incasa un salariu gras din banul contribuabilului, deci si al meu si al tau… Dar asta e alta poveste…

User Gravatar
guerilla urbana said in April 13th, 2009 at 7:51 pm

eu zic ca e pus acolo ca sa le arate celor din pdl satu mare ca exista alternativa la ei… a fost pus la pastrare, tocmai in ciuda lor, care l-au sapat desi i-a ajutat cind le-a fost greu…
cit despre salariul lui, iti recomand urmatorul articol
http://bloombiz.ro/finante/domnule-boc-angajati-ne-pe-toti-la-stat

cit despre cei din jurul lui, cam tot aceiasi…

User Gravatar
Veniamin Ilie said in February 17th, 2010 at 11:05 pm

Am inteles din diferite surse ca respectivul Radu Bud ar fi reusit sa se strecoare printre randurile legii si sa lase cateva persoane din Satu Mare fara locuinte. Intr-un caz, pentru doar suma de 1600 euro, cat avea datorie un locuitor din aceasta zona, acesta i-a confiscat casa si legal pe deasupra. Este normal ca intr-o tara democrata sa fie asa de penibila legea incat unul mananca pe saturate, si cand se satura mai ia si din painea celui ce abia o are pe aceea? Mi se pare jalnic si chiar trebuie facut ceva.
Eu am primit informatiile de la diferite persoane din Satu Mare. Am ramas socat cum intr-un caz suna problema cam asa:
O familie a facut un imprumut la respectivul domn, si oficial pe deasupra, in valare de aproximativ 30.000 euro. Nasii acestora au girat apartamentul pentru finii lor. Acum, finii au fost convinsi sa nu mai achite banii, iar nasilor sa li se confiste apartamentul, din cate se intelege din declaratiile mai multor persoane. In urma unor proceste si alte demersuri, s-a ajuns la un scandal “legal”.
Este logic: datori de a achita suma sunt finii, care au facut imprumutul! Dar, acestora nu li s-a facut nimic, ci doar s-au facut diferite manevre, sa le zic asa, in ascuns, ca pana la urma, a ajuns la concluzie un avocat foarte cu o experienta de invidiat din Bucuresti, ca defapt se intentioneaza nu achitarea sumei de 30.000 euro, ci pagubirea girantului de o suma mult mai mare. Asa se imbogatesc oamenii bogati din zilele noastre. Ori face legea lege, ori trebuie sa se scoale poporul si sa o faca. Este chiar ridicol si chiar inspaimantator sa vezi oameni care sunt umpluti de suferinta de niste oficiali, care nu fac nimic altceva decat sa lucreze la a nascoci tot felul de idei, printre care si acelea de “hai sa facem mai multi bani” “Cum?” “gasim noi”, si datorita felului in care acestia isi fac datoria, iata, suntem si noi in criza, dar si altii plang in urma pierderii unor bunuri mult mai mare, pentru ca asa decid oficialii nostri. Este normal asa ceva intr-o tara europeana? Nu este mai bine daca ne auto-proclamam iesirea din uniune pana nu ne facem de ras cu astfel de situatii, fata de alte state europene unde exista un grad foarte mic de coruptie? Va fi cineva ce imi va raspunde? … Oricum, daca va fi cineva, ii voi multumi foarte mult!
_______________
pr_hristofor@yahoo.com

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)