Related Articles

18 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
User Gravatar
Adrian SM said in June 4th, 2011 at 8:41 pm

În mod sigur candidatul UDMR va câştiga. Pentru că vrem sau nu vrem trebuie să privim lucrurile din punct de vedere etnic iar pe români nu prea-i caracterizează unitatea,fapt care va duce la disiparea voturilor lor între mai mulţi candidaţi.

User Gravatar
claudia said in June 6th, 2011 at 7:46 am

nu-mi place feisbucul ala,e o desconsiderare si o bataie de joc la adresa prieteniei. :) deci,daca nu ia coica fotoliul de primar,eu tare o sa fiu dezamagita.:)

User Gravatar
prima_dona25 said in June 7th, 2011 at 9:22 pm

Mie mi se pare ca la noi la SM nu se va schimba nimic! Sau poate o sa fim un canezat castigator?

User Gravatar
Satmareanu said in June 7th, 2011 at 9:51 pm

Si daca partidul lui Tokes ar avea si el candidat la primaria orasului?

User Gravatar
claudia said in June 8th, 2011 at 7:17 am

pana la urma ce e de fapt tokes asta,pastor sau politician?
pai sa aiba,oricum nu cred ca v-a deranja mai mult decat o pietricica in pantof.

User Gravatar
Adrian SM said in June 8th, 2011 at 7:42 pm

Nu cred că unu de-al lu Tokes ar aduna un număr semnificativ de voturi. Mult mai multe va aduna Adam Boer ca independent.

User Gravatar
Cosma Alexandru said in June 8th, 2011 at 11:53 pm

Ilyes a cam pierdut din sustinerea populara,Coica ar fi candidatul USL deci a doua partide si cred ca PDL e destul de mic in oras sa-si dea seama ca daca-si pun uin candidat propriu nu rezolva nimic,ba chiar tin cu ungurii.Deci uite 3 motive care aduna-te pot da nastere la unele surprize.Ar fi bine sa pui toate rezultatele,sa vedem impreuna partidele romanesti cat au avut.
Mersi.

User Gravatar
UN GURU said in June 10th, 2011 at 7:13 am

Satmareanu te saluta UN GURU.Satmareanu sa-ti scrie siUN GURU o opinie impartiala ca nu am nici ce pierde ,dar nici ce cistiga:))=)).Alegerile locale 2012 si alegera primarului dintr-un singur tur favorizeza iarasi UDMR la voi la Satmar,in perspectiva impartiri voturilor romanesti in 2 sa nu zic 3 ,,UDMR poate lua cu 10% -12% din voturi iarasi Satmarul :))=))Noah asta fara suparare ,dar poune si raul in fata prima data :))=)).Satmareanul te saluta UN GURU.

User Gravatar
guerilla urbana said in July 16th, 2011 at 1:51 pm

l-a activat gyuszi pe anderco, deci castiga clar… mai ramane doar sa-l bata pe kereskeny in uniune. acolo cheama puscasii marini…

User Gravatar
Adam Boer said in July 25th, 2011 at 3:03 pm

Eu sigur o să candidez independent, numai că va trebui să-mi fac sondajele proprii pentru că partidele nu mă pun în sondajele lor.

User Gravatar
Satmareanu said in July 27th, 2011 at 5:42 pm

@Adam
Asta e o stire foarte interesanta.

User Gravatar
Adrian SM said in July 28th, 2011 at 6:13 pm

F.f.f. interesantă… :)

User Gravatar
guerilla urbana said in August 23rd, 2011 at 11:08 am

in cazul asta domnule Boer ar cam trebui sa punem si noi umarul? nu?

User Gravatar
Intelli-smart said in September 23rd, 2011 at 9:04 am

@ Dl. Adam Boer
Va apreciez foarte mult dar nu reusesc sa inteleg de ce faceti o astfel de fapta – acum cand avem prima data sansa sa schimbam primarul (desi am dubii ca o sa reusim) dv. vreti sa candidati singur in loc sa ajutati un candidat roman sa ia primaria ? Ar trebui sa intelegeti putin politica si sa vedeti negociati cu cei ce chiar au o sansa – este mult mai bine sa negociati introducerea unor idei pe platforma-program a candidatului castigator decat sa ramaneti cu amintirea unui buletin de vot pe care sa fie asezat numele dvs.
Pe prourbe vad niste idei dar mai mult – vad dorinta de a face lucruri – candidand singur nu vad sanse reale dar conlucrand cu echipa castigatoare sunt SIGUR ca Satu Mare ar avea mult de castigat. Eu sper sa reusim sa punem urbea pe primul loc !

User Gravatar
votant said in January 7th, 2012 at 4:10 pm

Salut!
Daca candideaza din partea UDMR actualul va vastiga, daca va candida Keres….. va pierde si va castiga medicul, numai intrebarea este oare partidul de alianta cu cate voturi o sa-l ajute?

User Gravatar
Bianca said in January 12th, 2012 at 7:05 pm

Asociaţia pentru Copii si Tineri 4 U din Satu Mare organizează conferinţa de lansare pentru cel de-al treilea volum al celebrului şi indrăgitului actor şi regizor Dan Puric , intitulat ,,Fii demn’’.
Lansarea va avea loc în data de 18.01.2012 de la ora 19.00 si va fi găzduită de Filarmonica Dinu Lipatti din Satu Mare . Preţul unui bilet este de 30 lei, valoare ce include şi cartea autorului.
Cartea lui Dan Puric este confesiunea unui om care se bucură de fiecare răsărit de soare şi care, cu sensibilitate, dar şi cu luciditate, redescoperă, atât pentru sine, cât şi pentru noi, reperele necesare oricărui român – mama, pământul şi martirii neamului.
Invitaţii vor avea ocazia să discute cu artistul şi să obţină autografe de la acesta. Dan Puric nu se află la primul exerciţiu editorial, cărţile sale ,,Cine suntem” , „Omul frumos” bucurându-se de succes în rândul publicului.
Invitaţiile se pot procura de la Asociaţia pentru Copii şi Tineri 4 U cu sediul pe
B-dul Vasile Lucaciu nr 8 Satu Mare
Informaţii: Perşa Alina 0724-161256

User Gravatar
Sabau George said in June 11th, 2012 at 11:37 pm

Coica e primarul, si asta e tot ce conteaza 😀

User Gravatar
George said in April 3rd, 2013 at 3:18 pm

bine ca nu e boika:))

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)